Παιδότοποι Kokolibo - Piccolino

About us

  • Σκέψεις χρόνων έγιναν πραγματικότητα, όταν το 1998 δημιουργήθηκε ο πρώτος παιδότοπος kokolibo. Δημιουργήσαμε για εσάς και τα παιδιά σας, έναν μοναδικό παιδότοπο, διαμορφωμένο κατάλληλα, σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας της ΕΒΕΤΑΜ και εξοπλισμένο με πολλά πρωτότυπα εκπαιδευτικά παιχνίδια (φουσκωτό, κατασκευές κλπ), playmobil, μεγάλο χώρο για ομαδικές δραστηρίοτητες, και ψυχαγωγικό υλικό, μουσικοκινητικά παιχνίδια, κουκλοθέατρο, χορός κ.α.! Όπως επίσης και ξεχωριστό χώρο για τα πολύ μικρούλια μας (baby park).

    Η βασική φιλοσοφία του χώρου παιδικής ψυχαγωγίας, Κοκολίμπο, είναι να προσφέρει μέσα από τις ασφαλείς εγκαταστάσεις και τις ποικίλες δραστηριότητες του, ποιοτικές υπηρεσίες στα παιδιά και τους συνοδούς τους.

    Τα παιδιά διασκεδάζουν και παίζουν χωρίς κίνδυνο, υπό την συνεχή επίβλεψη του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού μας, ενώ υπάρχει άμεση οπτική επαφή γονέων και παιδιών. Οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή το πότο τους, όσο τα παιδιά τους απολαμβάνουν το παιχνίδι με ασφάλεια.

    Η αγάπη μας για τα παιδιά και το μεράκι μας για δημιουργική απασχόληση και παιχνίδι έχει σαν αποτέλεσμα την επιτυχία μας. Πιστεύουμε ότι το παιχνίδι και η ελεύθερη έκφραση αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για την σωστή ανάπτυξη του παιδιού και την διαμόρφωση μιας υγιούς και ολοκληρωμένης προσωπικότητας.

MENU