Πάρτι PDF Εκτύπωση

 

partyΤο Κοκολίμπο εκτός από τον ασφαλή και ευχάριστο χώρο, γεμάτο με τα πιο σύγχρονα παιχνίδια και τις διάφορες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες οργανώνει και αξέχαστα παιδικά πάρτι. Εγγυάται την ευχαρίστηση και την διασκέδαση των παιδιών με πρωτότυπα παιχνίδια, κλόουν και μάγους που εντυπωσιάζουν με τα κόλπα τους, με πολλές εκπλήξεις που ενθουσιάζουν, καθώς και με την επίσκεψη των αγαπημένων Μίκυ και Γουίνι.

Ο παιδότοπος αναλαμβάνει την πλήρη οργάνωση του πάρτι, τις προσκλήσεις και την τροφοδοσία, σε συνεργασία με τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της πόλης. Προσφέρει επίσης ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον για τους συνοδούς των παιδιών.

 

 
 

 

 
 • Οργάνωση παιδικών πάρτι

  Οργάνωση των παιδικών πάρτι με τους αγαπημένους τους ήρωες, μάγους, κλόουν και πολλές εκλήξεις!

 • Έμπειρο προσωπικό

  Με τη βοήθεια και την καθοδήγηση του εκπαιδευμένου και έμπειρου προσωπικού τα παιδιά μαθαίνουν, συμμετέχουν και ξεφαντώνουν

 • Ασφαλείς χώροι

  Οι χώροι μας είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι σύμφωνα με όλες τις απαιτήσεις και προϋποθέσεις και πιστοποιημένοι από τον ΕΛΟΤ

 • Παιχνίδια & δραστηριότητες

  Πρωτότυπα, εκπαιδευτικά παιχνίδια (φουσκωτό, κατασκευές κλπ) και ψυχαγωγικό υλικό. Όπως επίσης μουσικοκινητικά παιχνίδια, κουκλοθέατρο, χορός κ.α.