Δραστηριότητες PDF Εκτύπωση

 

activitiesΣε έναν άρτια εξοπλισμένο και κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο το Κοκολίμπο διοργανώνει ποικίλες ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τους μικρούς του φίλους. Με τη βοήθεια και την καθοδήγηση του εκπαιδευμένου και έμπειρου προσωπικού τα παιδιά μαθαίνουν χορούς και τραγούδια, συμμετέχουν σε μουσικοκινητικά παιχνίδια, παρακολουθούν παραστάσεις με κουκλοθέατρο και ξεφαντώνουν σε ονειρεμένα (αξέχαστα) πάρτι.

 

Μέσα από τη διασκέδαση και το παιχνίδι μαθαίνουν νέα πράγματα που τα ενθουσιάζουν, αναπτύσσουν φιλίες, καλλιεργούν τις δεξιότητες τους και περνούν ευχάριστα και δημιουργικά την ώρα τους.

 

 

 

Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στο
αντίστοιχο άλμπουμ φωτογραφιών

 

 
 • Οργάνωση παιδικών πάρτι

  Οργάνωση των παιδικών πάρτι με τους αγαπημένους τους ήρωες, μάγους, κλόουν και πολλές εκλήξεις!

 • Έμπειρο προσωπικό

  Με τη βοήθεια και την καθοδήγηση του εκπαιδευμένου και έμπειρου προσωπικού τα παιδιά μαθαίνουν, συμμετέχουν και ξεφαντώνουν

 • Ασφαλείς χώροι

  Οι χώροι μας είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι σύμφωνα με όλες τις απαιτήσεις και προϋποθέσεις και πιστοποιημένοι από τον ΕΛΟΤ

 • Παιχνίδια & δραστηριότητες

  Πρωτότυπα, εκπαιδευτικά παιχνίδια (φουσκωτό, κατασκευές κλπ) και ψυχαγωγικό υλικό. Όπως επίσης μουσικοκινητικά παιχνίδια, κουκλοθέατρο, χορός κ.α.